xypex Javna Garaža U Beogradu

Javna garaža u Beogradu

Beograd

Ovaj podzemni nivo javne garaže je hidroizolovan nanošenjem dva sloja sredstva Xypex Concentrate i Modified. Xypex Dryshake je nanešen na donju ploču ove javne garaže koja se nalazi 12 metara pod zemljom.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Međunarodni svet Xypex-a

  Beton je univerzalni proizvod koji, između ostalog, služi da zadrži vodu unutra ili napolju. Ali šta kada beton ne uspe u tome i voda nađe svoj put? To je potencijalno veliki problem. Ovo je priča o Xypex-u širom sveta, sposobnosti sjajnog proizvoda da popravi beton — i o tome kako je zahvaljujući pravim proizvodima Xypex postao lider na polju vodootpornih betona.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Uvod u Xypex-ovu tehnologiju kristalizacije

  Osnova razvoja Xypex-ove tehnologije kristalizacije bilo je dobro poznavanje hemijskog i fizičkog sastava betona. Beton je porozan. Njegovi kapilari nalik na tunele su prirodan deo njegove mase i dopuštaju prolazak vode i drugih tečnosti.

  Istraživači u Xypex-u su prepoznali mogućnost za hemijsko tretiranje koje će ispuniti te kapilare da bi se onemogućio prodor vode i drugih tečnosti iz bilo kog pravca. Ova integralna struktura ispunjava kapilare i tako beton čini vodootpornim.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animacija Xypex-ove tehnologije kristalizacije

  Način na koji Xypex-ova tehnologija kristalizacije štiti beton i čini ga vodootpornim i dalje zanima i fascinira specifikatore betona i preduzimače širom sveta. Pomoću uveličanog izgleda kapilara, ova animacija pokazuje kako Xypex prodire u beton i kako katalitička reakcija na kraju dovodi do stvaranja nerastvorljivih kristala zahvaljujući kojima betonska struktura trajno postaje vodootporna čak i kada je izložena ekstremnom hidrostatičkom pritisku.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Nanošenje Xypex Coating-a

  Proizvodi Xypex Coating za površinsku primenu deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Nanošenje Xypex Admix-a

  Proizvodi Xypex Additive, koji se dodaju betonu prilikom doziranja, deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Nanošenje Xypex Dryshake-a

  Proizvodi Xypex Dryshake za horizontalne površine deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypex Concrete Repairs

  Xypex nudi brojne specijalizovane proizvode za razne vrste primena prilikom popravki betona kao što su zaustavljanje protoka vode, krpljenje, obnavljanje površine i rehabilitacija betona kao i reparacija pukotina.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top