Holland pompinrichting

Netherlands

Xypex-producten werden gebruikt bij de renovatie van deze pompinrichting voor afvalwater. Xypex Concentrate werd gebruikt voor het afdichten rond de buizen en aan de voet van de pompen. Xypex Restora-Top 100 werd gebruikt om de betonnen dekken buiten het pompstation weer glad te maken.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  De internationale wereld van Xypex

  Beton is het universele product dat, naast vele andere toepassingen, water binnen houdt en water buiten houdt. Maar wat gebeurt er als beton niet goed is en water doorlaat? Grote potentiële problemen. Dit is het wereldwijde verhaal van Xypex, dat vertelt over de kracht van een geweldig product dat beton fixeert – en hoe laat zien hoe Xypex, door de juiste spullen te leveren, een leider is op het gebied van het waterdicht maken van beton.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   

  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Inleiding tot de kristallisatietechnologie van Xypex

  Aan de basis van de ontwikkeling van de kristallisatietechnologie van Xypex ligt een fundamenteel begrip van de chemische en fysische samenstelling van beton. Beton is poreus. Tunnelachtige haarvaten zijn een natuurlijk onderdeel van de massa van beton en maken de doorgang van water en andere vloeistoffen mogelijk.

  Onderzoekers van Xypex onderkenden de mogelijkheid van een chemische behandeling die deze haarvaten vult, zodat het binnendringen van water en andere vloeistoffen vanuit welke richting dan ook voorkomen wordt. Deze integrale structuur vult de capillaire ruimtes waardoor het beton waterdicht wordt.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animatie van de kristallisatietechnologie van Xypex

  Hoe de kristallisatietechnologie van Xypex werkt om beton waterdicht te maken en te beschermen blijft ontwerpers en aannemers van beton wereldwijd interesseren en boeien. Via een sterk vergrote weergave van een haarvat illustreert de animatie hoe Xypex in het beton doordringt en hoe een katalytische reactie uiteindelijk leidt tot de vorming van onoplosbare kristallen en een betonconstructie die permanent waterdicht is en die zelfs bestand is tegen extreme hydrostatische druk.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk


  3
 • xypex coating installation video

  Aanbrengen van Xypex Coating

  Xypex Coating-producten, voor oppervlaktetoepassingen, maken deel uit van het Xypex-systeem dat beton waterdicht maakt en beschermt, en zijn een van de drie verschillende manieren om de kristallisatietechnologie van Xypex in beton aan te brengen.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Aanbrengen van Xypex Admix

  Xypex Dryshake-producten, voor horizontale oppervlakken, maken deel uit van het Xypex-systeem dat beton waterdicht maakt en beschermt, en zijn van de drie verschillende manieren om de kristallisatietechnologie van Xypex in beton aan te brengen.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   

  5
 • xypex dryshake installation video

  Aanbrengen van Xypex Dryshake

  Xypex Dryshake products, for horizontal surfaces, are part of the Xypex concrete waterproofing and protection system and represent one of three different ways to install Xypex Crystalline Technology into concrete.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypex betonreparaties

  Xypex biedt een aantal gespecialiseerde producten voor een breed scala aan betonreparatietoepassingen, zoals het stoppen van stromend water, de reparatie, het gladmaken en het herstel van beton, als ook de reparatie van scheuren.

  Video afspelen

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   

  7
Scroll to top