xypex Podzemna garaza, Porto Montenegro

Podzemna garaza, Porto Montenegro

Tivat

Xypex Concentrate je upotrebljen na konstrukciji podzemne garaže, da bi sprečio prodor vode kroz konstrukciju i zaustavio curenje. Xypex Patch’n Plug je upotrebljen da zatvori pukotine I druga oštećenja u betonu. Dva premaza Xypex Concentrate je aplicirina na betonsku konstrukciju da bi se riješio problem I osušila konstrukcija u potpunosti. Ovaj objekat je podzemna garaža koja se nalazi ispod bazena za kupanje I terase.

Country Projects Banner

 

project_bar
 • Xypex Project

  Bečići Prečistač otpadnih voda

  Bečići, Budva Xypex Concentrate and Patch'n Plug upotrebljeni su na sanaciji objekta kolektora prečistača otpadnih voda. Na objektu koji je saniran, prije upotrebe Xypexa postojala su stalna curenja vode I je negativan hidrostatički pritisak. Sam objekat se nalazi na obali mora i to na koti 7 stepeni ispod nivoa mora. Xypex proizvodi su uspješno rešili problem sanacije ovog objekta.
 • Xypex Project

  Budva Prečistač otpadnih voda

  Budva Na sanaciji objekta upotrebljen je premaz Xypex Concentrate u dva sloja, da bi se napravila vodonepropusna betonska konstrukcija zida mašinske prostorije.
 • Xypex Project

  Podzemna garaza, Porto Montenegro

  Tivat Xypex Concentrate je upotrebljen na konstrukciji podzemne garaže, da bi sprečio prodor vode kroz konstrukciju i zaustavio curenje. Xypex Patch’n Plug je upotrebljen da zatvori pukotine I druga oštećenja u betonu. Dva premaza Xypex Concentrate je aplicirina na betonsku konstrukciju da bi se riješio problem I osušila konstrukcija u potpunosti. Ovaj objekat je podzemna garaža koja se nalazi ispod bazena za kupanje I terase.
 • Xypex Project

  Rezervoar pijaće vode Vodovoda Herceg Novi

  Herceg Novi Xypex Concentrate and Modified upotrebljeni su na sanaciji betonske konstrukcije, za zaptivanje pukotina I protiv curenja na bazenima pijaće vode.

Scroll to top