xypex Spominski park Teharje

Spominski park Teharje

Teharje

Proizvodi Xypex so bili uporabljeni na zunanji površini betona strehe spomenika, ki je močno puščala.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Mednarodni svet Xypex

  Beton je univerzalni proizvod, ki med drugim zadržuje vodo v notranjosti in tudi preprečuje njen vdor. Kaj pa, če beton ne zdrži in voda pride skozi? Lahko pride do velikih težav. To je zgodba o podjetju Xypex po vsem svetu, o izdelkih, ki imajo odlično moč obnavljanja betona, in o tem, kako je podjetje Xypex s pravim osebjem postalo vodilno na področju hidroizolacije betona.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w 1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Uvod v tehnologijo kristalizacije Xypex

  Za razvoj tehnologije kristalizacije Xypex je osnovni pogoj temeljito razumevanje kemičnih in fizičnih lastnosti betona. Beton je porozen. Njegove kapilare, ki so podobne predorom, so naravni del njegove sestave in omogočajo prehajanje vode in drugih tekočin.

  Raziskovalci podjetja Xypex so videli priložnost za kemično obdelavo, s katero bi zapolnili te kapilare in preprečili vdor vode in drugih tekočin iz katere koli smeri. Ta celostna struktura zapolni kapilarne površine in poskrbi za hidroizolacijo betona.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ 2
 • 2021 Xypex animation video

  Animacija tehnologije kristalizacije Xypex

  Delovanje tehnologije kristalizacije Xypex za hidroizolacijo in zaščito betona še vedno zanima in privlači projektante in pogodbenike po vsem svetu, ki se ukvarjajo z betonom. Z močno povečanim pogledom ene kapilare animacija prikazuje, kako Xypex prodre v beton in kako posledična katalitična reakcija nazadnje povzroči tvorbo netopnih kristalov in nastanek betonske strukture, ki je trajno vodotesna tudi pod ekstremnim hidrostatičnim tlakom.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Nanašanje premazov Xypex Coating

  Proizvodi Xypex Coating za nanos na površine so del sistema Xypex za hidroizolacijo in zaščito betona in predstavljajo enega izmed treh različnih načinov prenosa tehnologije kristalizacije Xypex na beton.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM 4
 • Nanašanje materiala Xypex Admix

  Dodatki Xypex, ki se dodajo betonu med mešanjem, so del sistema Xypex za hidroizolacijo in zaščito betona in predstavljajo enega izmed treh različnih načinov prenosa tehnologije kristalizacije Xypex na beton.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI 5
 • xypex dryshake installation video

  Nanašanje premazov Xypex Dryshake

  Xypex ponuja številne specializirane proizvode za široko področje uporabe za obnovo betona, npr. zaustavitev vode, krpanje, preplastitev in sanacija betona ter popravljanje razpok.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8 6
 • xypex concrete repair video

  Obnova betona z izdelki Xypex

  Xypex ponuja številne specializirane proizvode za široko področje uporabe za obnovo betona, npr. zaustavitev vode, krpanje, preplastitev in sanacija betona ter popravljanje razpok.

  Predvajanje Videa

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0 8
Scroll to top