xypex Športni Stadion

Športni Stadion

Celje

Xypex Admix C-1000 je bil vmešan v mešanico betona in vgrajen kot sestavni del betonske plošče z namenom hidroizolacije in zaščite. Koncentrat Xypex Concentrate in Xypex Modified sta bila uporabljena na steni, na temeljni plošči podzemnega transformatorskega prostora pa je bil uporabljen Admix, ki preprečuje morebitno puščanje.

Dobrodošli pri Xypex v Slovenija

Trenutno gledate spletno stran slovenskega distributerja za Xypex. Tukaj lahko izveste več o naših proizvodih in storitvah, si ogledate predstavitev lokalnih projektov, neposredno stopite v stik z regionalnim distributerjem in mu zastavite kakršno koli vprašanje ali se pozanimate glede česa v zvezi s prodajo. Če želite obiskati globalno stran družbe Xypex, kliknite na www.xypex.com.

Lastniške hidroizolacijske proizvode s kristalizacijo Xypex skladiščimo, prodajamo in podpiramo na podlagi licence podjetja Xypex Chemical Corporation. Revolucionarna tehnologija hidroizolacije s kristalizacijo Xypex že več kot 40 let in v več kot 80 državah ščiti betonske infrastrukture.

Tehnologija kristalizacije Xypex je bila preizkušena in dokazana v tisočih aplikacijah po vsem svetu, v vseh podnebjih in različnih gradbenih situacijah. Danes je Xypex nov standard zahtevne odličnosti na svojem področju in se še naprej posebej omenja in uporablja v vedno več glavnih načinih uporabe betona.

Scroll to top