xypex Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Bucureşti

Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Prezenţa internaţională a Xypex

  Betonul este produsul universal care, printre multe alte lucruri, reţine apa interioară şi împiedică pătrunderea apei exterioare. Dar când betonul se deteriorează şi pătrunde apa? Probleme mari la orizont. Aceasta este povestea Xypex în întreaga lume, puterea de reparare a betonului cu un produs extraordinar - iar faptul că suntem prezenţi cu soluţia oportună a transformat Xypex într-un lider în impermeabilizarea betonului.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Introducere în tehnologia Xypex Crystalline

  La baza dezvoltării tehnologiei Xypex Crystalline a stat o cunoaştere aprofundată a structurii chimice şi fizice a betonului. Betonul este poros. Canalele sale capilare de tip tunel reprezintă o parte naturală a masei sale şi permit trecerea apei şi a altor lichide.

  Cercetătorii de la Xypex au recunoscut posibilitatea unui tratament chimic care ar umple aceste canale capilare pentru a preveni pătrunderea apei şi a altor lichide din orice direcţie. Această structură integrată umple canalele capilare, determinând impermeabilizarea betonului.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animaţie cu tehnologia Xypex Crystalline

  Modul de funcţionare a tehnologiei Xypex Crystalline pentru impermeabilizarea şi protejarea betonului continuă să suscite interesul şi fascinaţia autorilor de specificaţii şi al furnizorilor de beton din întreaga lume. Printr-o imagine puternic mărită a unui canal capilar, animaţia ilustrează modul în care Xypex pătrunde în beton şi în care reacţia catalitică rezultantă conduce, în ultimă instanţă, la formarea de cristale insolubile şi a unei structuri de beton impermeabilizate permanent, chiar şi la presiuni hidrostatice extreme.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Aplicarea Xypex Coating

  Produsele Xypex Coating, pentru aplicare pe suprafaţă, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Aplicarea Xypex Admix

  Produsele Xypex Additive, adăugate betonului în momentul dozării, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Aplicarea Xypex Dryshake

  Produsele Xypex Dryshake, pentru suprafeţe orizontale, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Repararea betonului cu Xypex

  Xypex furnizează un număr de produse specializate pentru o gamă variată de aplicaţii de reparare a betonului, precum oprirea curgerii apei, peticire, refacerea suprafeţei şi reabilitarea betonului, precum şi repararea fisurilor.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top