Hidrocentrala de la Târgu Jiu

Târgu Jiu

Pereţii de presiune din amonte şi aval ai acestei hidrocentrale au fost impermeabilizaţi cu 700 kg de produse Xypex înainte de devierea în faza a doua a râului, ce a pus structura sub presiune.

Bun venit la Xypex România

Vizitaţi acum site-ul distribuitorului Xypex în limba română. Aici puteţi afla informaţii despre produsele şi serviciile noastre, puteţi vedea o prezentare a proiectelor locale şi puteţi contacta direct distribuitorul în legătură cu orice întrebări sau solicitări de vânzări pe care le puteţi avea. Oricând doriţi să accesaţi site-ul global Xypex, faceţi clic aici www.xypex.com.

Produsele brevetate Crystalline Waterproofing de la Xypex sunt stocate, comercializate şi susţinute de noi sub licenţa Xypex Chemical Corporation. De mai bine de 40 ani şi în peste 80 ţări, revoluţionara tehnologie Xypex Crystalline Waterproofing a protejat cu succes infrastructurile de beton.

În întreaga lume, în fiecare climat dificil şi în diferite situaţii de construcţii, tehnologia Xypex Crystalline a fost testată şi atestată în mii de aplicaţii. În prezent, Xypex stabileşte standardul exigent de excelenţă în domeniu şi continuă să fie specificat şi folosit în tot mai multe aplicaţii importante de utilizare a betoanelor.

Scroll to top