xypex Kleppe Vannverk

Kleppe Vannverk

Kleppe–Bryne

Som følge av sprekker og defekter i betongen hadde det oppstått lekkasjer på forskjellige steder i tunnelene og tankene i dette underjordiske vannverksprosjektet. Alle lekkasjer ble eliminert ved å reparere defektene med produkter fra Xypex. I tillegg fikk overflaten et strøk med slamoverflatemiddel fra Xypex.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • DISTRIBUTØR

  Anders M Paulsen

  Tel: (+47) 40028990
  Send e-post
 • international world of xypex

  Xypex – en internasjonal verden

  Betong er et universalprodukt som blant annet holder vann inne og holder vann ute. Men når vannet svikter, kan det komme igjennom og forårsake store problemer. Dette er historien om Xypex rundt om i verden, hvordan et førsteklasses produkt brukes til å reparere betong – og hvordan Xypex har blitt ledende på vanntetting av betong ved å levere de riktige produktene.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Innledning om Crystalline-teknologien fra Xypex

  Grunnlaget for utviklingen av Crystalline-teknologien fra Xypex var en grundig forståelse av betongens kjemiske og fysiske egenskaper. Betong er porøs. De tunnellignende kapillærene er en naturlig del av massen og gjør det mulig for vann og andre væsker å trenge inn.

  Forskerne hos Xypex innså muligheten for å utvikle en kjemisk behandling som ville fylle disse kapillærene, slik at verken vann eller andre væsker kunne trenge inn fra noen retning. Denne integrerte strukturen fyller kapillærgangene slik at betongen blir vanntett.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animasjon av Crystalline-teknologien fra Xypex

  Viser hvordan Crystalline-teknologien fra Xypex beskytter betong og gjør den vanntett, noe som interesserer og fascinerer betongbrukere og entreprenører over hele verden. Animasjonen viser et sterkt forstørret bilde av én kapillær og illustrerer hvordan Xypex trenger gjennom betongen. Vi får se hvordan den katalytiske reaksjonen som oppstår, til slutt fører til at det dannes uoppløselige krystaller og en betongstruktur som er blitt permanent vanntett, selv mot ekstremt hydrostatisk trykk.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Påføre overflatemidler fra Xypex

  Overflatemidlene fra Xypex er en del av Xypex' vanntettings- og beskyttelsessystem for betong, og er én av tre ulike metoder for å påføre Crystalline-teknologien fra Xypex på betong.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Påføre Xypex Admix

  Tilsetningsstoffene fra Xypex tilsettes betongen under blanding. De er en del av Xypex' vanntettings- og beskyttelsessystem for betong, og er én av tre ulike metoder for å påføre Crystalline-teknologien fra Xypex på betong.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Påføre Xypex Dryshake

  Dryshake-produktene fra Xypex påføres horisontale flater. De er en del av Xypex' vanntettings- og beskyttelsessystem for betong, og er én av tre ulike metoder for å påføre Crystalline-teknologien fra Xypex på betong.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypex' reparasjonsprodukter for betong

  Xypex leverer en rekke spesialprodukter for mange forskjellige typer betongreparasjoner, blant annet stopp av rennende vann, tetting, overflatereparasjoner og rehabilitering av betong, samt reparasjon av sprekker.

  Spill video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top