montenegro-01

Becici Wastewater Treatment Plant

Becici, Budva

Xypex Concentrate and Patch'n Plug were used for the repair and rehabilitation of this wastewater treatment plant. Prior to the use of Xypex, there was severe leakage into all tanks and negative hydrostatic pressure. The WWTP tank is situated on the bank of the Adriatic sea and under the sea level -7. Xypex has successfully stopped this leakage.

Country Videos Banner

 
videos-01
 • Međunarodni svet Xypex-a

  Beton je univerzalni proizvod koji, između ostalog, služi da zadrži vodu unutra ili napolju. Ali šta kada beton ne uspe u tome i voda nađe svoj put? To je potencijalno veliki problem. Ovo je priča o Xypex-u širom sveta, sposobnosti sjajnog proizvoda da popravi beton — i o tome kako je zahvaljujući pravim proizvodima Xypex postao lider na polju vodootpornih betona.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • Uvod u Xypex-ovu tehnologiju kristalizacije

  Osnova razvoja Xypex-ove tehnologije kristalizacije bilo je dobro poznavanje hemijskog i fizičkog sastava betona. Beton je porozan. Njegovi kapilari nalik na tunele su prirodan deo njegove mase i dopuštaju prolazak vode i drugih tečnosti.

  Istraživači u Xypex-u su prepoznali mogućnost za hemijsko tretiranje koje će ispuniti te kapilare da bi se onemogućio prodor vode i drugih tečnosti iz bilo kog pravca. Ova integralna struktura ispunjava kapilare i tako beton čini vodootpornim.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • Animacija Xypex-ove tehnologije kristalizacije

  Način na koji Xypex-ova tehnologija kristalizacije štiti beton i čini ga vodootpornim i dalje zanima i fascinira specifikatore betona i preduzimače širom sveta. Pomoću uveličanog izgleda kapilara, ova animacija pokazuje kako Xypex prodire u beton i kako katalitička reakcija na kraju dovodi do stvaranja nerastvorljivih kristala zahvaljujući kojima betonska struktura trajno postaje vodootporna čak i kada je izložena ekstremnom hidrostatičkom pritisku.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/BfKGbWUmAoE

   
  3
 • Nanošenje Xypex Coating-a

  Proizvodi Xypex Coating za površinsku primenu deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • Nanošenje Xypex Admix-a

  Proizvodi Xypex Additive, koji se dodaju betonu prilikom doziranja, deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • Nanošenje Xypex Dryshake-a

  Proizvodi Xypex Dryshake za horizontalne površine deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • Xypex Concrete Repairs

  Xypex nudi brojne specijalizovane proizvode za razne vrste primena prilikom popravki betona kao što su zaustavljanje protoka vode, krpljenje, obnavljanje površine i rehabilitacija betona kao i reparacija pukotina.

  Pustite snimak

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top