montenegro-01

Becici Wastewater Treatment Plant

Becici, Budva

Xypex Concentrate and Patch'n Plug were used for the repair and rehabilitation of this wastewater treatment plant. Prior to the use of Xypex, there was severe leakage into all tanks and negative hydrostatic pressure. The WWTP tank is situated on the bank of the Adriatic sea and under the sea level -7. Xypex has successfully stopped this leakage.

Dobrodošli u Xypex Montenegro

SrbijaTrenutno se nalazite na sajtu distributera kompanije Xypex na srpskom jeziku. Ovde možete da se informišete o našim proizvodima i uslugama, vidite prikaze lokalnih projekata, ili se obratite direktno regionalnom distributeru ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanje u vezi sa prodajom. Kad god poželite da posetite Xypex Global Site, jednostavno kliknite ovde www.xypex.com.

Mi skladištimo, prodajemo i podržavamo proizvode koji su u vlasništvu Xypex-a i koji služe za hidroizolaciju kristalizacijom i to na osnovu licence korporacije Xypex Chemical Corporation. Više od 40 godina i u preko 80 zemalja, inovativna Xypex tehnologija za hidroizolaciju kristalizacijom štiti betonsku infrastrukturu.

Širom sveta, u svim zahtevnim klimatskim uslovima i raznovrsnim građevinskim situacijama, Xypex-ova tehnologija kristalizacije je ispitana i dokazana u hiljadama primena. Danas Xypex postavlja standarde na ovom polju i nastavlja da se primenjuje na sve više mesta gde je potrebna obimna upotreba betona.

Scroll to top