montenegro-01

Becici Wastewater Treatment Plant

Becici, Budva

Xypex Concentrate i Patch'n Plug korišteni su za popravak i rehabilitaciju ovog postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda. Prije upotrebe Xypexa došlo je do teških propuštanja u svim spremnicima i negativnog hidrostatskog tlaka. Spremnik za cvjetove nalazi se na obali Jadranskog mora i pod morskom visinom -7. Xypex je uspješno zaustavio curenje.

Dobrodošli u Xypex Montenegro

SrbijaTrenutno se nalazite na sajtu distributera kompanije Xypex na srpskom jeziku. Ovde možete da se informišete o našim proizvodima i uslugama, vidite prikaze lokalnih projekata, ili se obratite direktno regionalnom distributeru ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanje u vezi sa prodajom. Kad god poželite da posetite Xypex Global Site, jednostavno kliknite ovde www.xypex.com.

Mi skladištimo, prodajemo i podržavamo proizvode koji su u vlasništvu Xypex-a i koji služe za hidroizolaciju kristalizacijom i to na osnovu licence korporacije Xypex Chemical Corporation. Više od 40 godina i u preko 80 zemalja, inovativna Xypex tehnologija za hidroizolaciju kristalizacijom štiti betonsku infrastrukturu.

Širom sveta, u svim zahtevnim klimatskim uslovima i raznovrsnim građevinskim situacijama, Xypex-ova tehnologija kristalizacije je ispitana i dokazana u hiljadama primena. Danas Xypex postavlja standarde na ovom polju i nastavlja da se primenjuje na sve više mesta gde je potrebna obimna upotreba betona.

Scroll to top