xypex Maybank

Maybank

Kuala Lumpur

Projek Maybank merupakan tuangan konkrit berterusan ketiga terbesar dalam sejarah di dunia dan yang terbesar di Asia Tenggara. Projek ini menggunakan 70,000 lb. Xypex Admix C-2000 dan memakan masa 60 jam untuk mencurahkan papak asas yang tebalnya berbeza-beza daripada 3 kaki hingga 18 kaki.

Selamat datang ke Xypex Malaysia

Anda sedang melawat Tapak Pengedar Xypex Malaysia. Di sini anda boleh belajar mengenali produk dan perkhidmatan kami, melihat pameran projek-projek tempatan, dan menghubungi Pengedar wilayah anda secara langsung jika anda ada soalan atau pertanyaan jualan. Bila-bila masa anda mahu mengunjungi Tapak Global Xypex, hanya klik di sini www.xypex.com

Produk-produk Kalis air Crystalline Xypex distok, dijual dan disokong oleh kami di bawah lesen daripada Xypex Chemical Corporation. Selama lebih 40 tahun, dan di lebih 80 negara, Teknologi Kalis Air Crystalline Xypex yang merintis zaman telah melindungi banyak infrastruktur konkrit.

Di seluruh dunia, dalam pelbagai jenis iklim dan persekitaran pembinaan yang mencabar, Teknologi Crystalline Xypex telah diuji dan terbukti dalam beribu-ribu jenis penggunaan. Hari ini, Xypex menetapkan piawaian kecemerlangan jitu dalam bidangnya, dan terus diminta dan digunakan dalam kian banyak penggunaan konkrit utama.

Scroll to top