xypex M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

Kőröshegy

A hídszegélyek és a csapadékvíz-elvezető rendszer (folyókák és akna) környezeti terhelés, kipufogógázok és jégtelenítő sózás okozta káros hatások elleni együttes védelmét a Xypex Concentrate speciális bevonat utólagos alkalmazásával biztosítottuk.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  A Xypex nemzetközi világa

  A beton az az univerzális építőanyag, mellyel egyebek mellett vizet kint tartó vagy vizet bent tartó szerkezeteket építenek. De mi történik, ha a beton sérül és a víz átjut rajta? Ekkor meglehetősen nagy problémával szembesülünk. Ez a Xypex nemzetközi története, történet egy nagyszerű termék betonjavító erejéről, és arról, hogyan lett a megfelelő megoldás birtokában a Xypex vezető a vízzáró betonfelületek területén.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Bevezetés a Xypex kristályos technológiájába

  A Xypex kristályos technológia kifejlesztése a beton kémiai és fizikai összetételének alapos ismeretén alapult. A beton porózus szerkezetű. Az alagútszerű hajszálerek és kapillárisok a beton természetes részei, amelyek lehetővé teszik a víz és egyéb folyadékok áramlását.

  A Xypex kutatói felismerték az olyan vegyi kezelésben rejlő lehetőséget, amely révén kitölthetők ezek a kapillárisok, így megakadályozva a víz és egyéb folyadékok bármely irányból történő behatolását. Ez a szerves kristályos szerkezet kitölti a kapilláris utakat és ezáltal vízzáróvá teszi a betont.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animáció a Xypex kristályos technológiáról

  A Xypex kristályos technológia működése, ahogy az vízzáróvá teszi és megvédi a betont, továbbra is világszerte komoly érdeklődést vált ki, és bámulatot kelt a betontechnológus és kivitelező szakemberek körében. Egy kapilláris jelentősen felnagyított képét használva az animáció bemutatja, hogy a Xypex hogyan hatol be a betonba, majd hogyan zajlik le a katalitikus reakció, amelynek eredményeként végül oldhatatlan kristályok alakulnak ki, és a betonszerkezet véglegesen vízzáróvá válik, ellenállva még az extrém hidrosztatikus nyomásnak is.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Xypex bevonatok alkalmazása

  A felületi alkalmazásra készült Xypex speciális bevonatok a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Xypex betonadalékszerek alkalmazása

  A betonelőállításkor a keverékbe történő adagolásra készült Xypex adalékszerek a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Xypex Dryshake alkalmazása

  A vízszintes felületeken történő alkalmazásra készült Xypex száraz szóróanyagok a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypex betonjavító termékek

  A Xypex számos speciális terméket kínál a betonhibák széles skálájának javítására, mint például vízbetörés megállítása, tömítés, felület kiegyenlítése, valamint a betonfelület felújítása, illetve repedések javítása.

  Videó lejátszása

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top