xypex M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

Kőröshegy

A hídszegélyek és a csapadékvíz-elvezető rendszer (folyókák és akna) környezeti terhelés, kipufogógázok és jégtelenítő sózás okozta káros hatások elleni együttes védelmét a Xypex Concentrate speciális bevonat utólagos alkalmazásával biztosítottuk.

Üdvözli a Xypex Magyarország

Ön jelenleg a Xypex magyar forgalmazói oldalát böngészi. Ezen az oldalon tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, bemutatunk helyi projekteket, illetve közvetlenül felveheti a kapcsolatot a regionális forgalmazójával kérdések vagy értékesítési megkeresések ügyében. Amennyiben a Xypex globális weboldalára kíván ugrani, kattintson a www.xypex.com hivatkozásra.

A Xypex szabadalmaztatott kristályos vízszigetelő termékeit a Xypex Chemical Corporation licence birtokában raktározzuk, értékesítjük és támogatjuk.A forradalmi Xypex Crystalline Waterproofing Technology (kristályos vízszigetelő technológia) több mint 50 éve és több mint 90 országban nyújt védelmet a betonszerkezeteknek.

A Xypex kristályos technológia világszerte az összes viszontagságos éghajlaton és különböző szerkezeteken jelesre vizsgázott, és több ezer alkalmazás során állta ki a próbát. Ma a Xypex a precíz kiválóságot új szintre emeli saját szakterületén belül, és folyamatosan egyre több és több jelentős betonépítkezésnél ragaszkodnak a márkához, illetve alkalmazzák a termékeit.

Scroll to top