xypex Amos REX Andersson Lasipalatsi Museo

Amos REX Andersson Lasipalatsi Museo

Helsinki

Xypex Admix C 1000-NF betonin lisäainetta käytetään kohteessa varmistamaan vedentiiveyden anturoissa, hissikuilujen montuissa, vedenpainelaattarakenteissa sekä maanpaineseinissä. Uudiskohteessa hyödynnetään kattavasti Xypexin taattua vedentiiveysjärjestelmää. 

Country Videos Banner

 
videos-01
 • international world of xypex

  Xypexin kansainvälinen maailma

  Betoni on maailmanlaajuinen tuote, joka monien muiden ominaisuuksiensa lisäksi pitää veden sisällä ja ulkona. Mutta jos betoni hajoaa ja vesi pääsee läpi? Ongelmat voivat olla suuria. Tämä on Xypexin tarina maailmalla, erinomaisen tuotteen betonin kiinnitysvoima, ja kuinka oikea aine on tehnyt Xypexista betonin vedeneristyksen markkinajohtajan.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Johdanto Xypex Crystalline -teknologiaan

  Xypex Crystalline -teknologian perusta oli betonin kemiallisen ja fyysisen koostumuksen täydellinen tuntemus. Betoni on huokoista. Sen tunnelimaiset hiussuonet ovat osa sen massan luonnetta ja ne sallivat veden ja muiden nesteiden kulkeutumisen.

  Xypexin tutkijat havaitsivat kemiallisen käsittelyn mahdollisuuden, joka täyttäisi nämä hiussuonet ja estäisi veden ja muiden nesteiden tunkeutumisen kaikista suunnista. Tämä sisäinen rakenne täyttää hiussuonet ja muuttaa betonin vedenpitäväksi.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • xypex crystalline technology animation video

  Xypex Crystalline -teknologian animaatio

  Mielenkiinto ja viehätys Xypex Crystalline -teknologian betonin vedeneristys- ja suojausominaisuuksia kohtaan jatkuu suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden keskuudessa kaikkialla maailmassa. Animaatio kuvaa yhtä hiussuonta suurentamalla, kuinka Xypex läpäisee betonin ja kuinka syntyvä katalyyttireaktio johtaa lopulta liukenemattomien kiteiden muodostumiseen ja betonirakenteeseen, joka on pysyvästi vedenpitävä jopa äärimmäisessä hydrostaattisessa paineessa.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/BfKGbWUmAoE

   
  3
 • xypex coating installation video

  Xypex-pinnoitteen asennus

  Xypex-pinnoitetuotteet pintasovelluksiin ovat osa Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmää. Lisäksi ne ovat yksi kolmesta eri tavasta asentaa Xypex Crystalline -teknologia betoniin.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Xypex Admixin asennus

  Betonin annosteluhetkellä lisättävät Xypex-lisäainetuotteet ovat osa Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmää. Lisäksi ne ovat yksi kolmesta erilaisesta tavasta asentaa Xypex Crystalline -teknologia betoniin.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Xypex Dryshake asennus

  Xypex Dryshake -tuotteet vaakapinnoille ovat osa Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmää. Lisäksi ne ovat yksi kolmesta eri tavasta asentaa Xypex Crystalline -teknologia betoniin.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypexin betonin korjaustuotteet

  Xypex tarjoaa erilaisia erikoistuneita tuotteita useisiin erilaisiin betonin korjaussovelluksiin, kuten virtaavan veden pysäyttämiseen, paikkaamiseen, uudelleen pinnoittamiseen ja betonin kunnostamiseen sekä halkeamien korjaukseen.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top