xypex Harjavallan vesivoimalatos pato

Harjavallan vesivoimalatos pato

Harjavalta

Vesivoimalaitoksen patorakenteen uudistusprojektissa käytettiin Xypex Admix lisäainetta varmistamaan betonirakenteen vedentiiveyden.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Xypex maailmalla

  Betoni on maailmanlaajuinen tuote, jonka yhtenä tarkoituksena on toimia vettä pidättävänä rakenteena. Ongelmat alkavat, kun vesi tunkeutuu rakenteeseen tai sen läpi. Videolla kerrotaan Xypexin tarina sekä miten näitä vuotavia rakenteita voidaan korjata.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Johdanto Xypex teknologiaan

  Xypex teknologian perusta on betonin kemiallisen ja fyysisen koostumuksen syvällinen tuntemus. Betoni on luonnostaan huokoinen materiaali. Sen sisällä kulkeva kapilaariverkosto on samalla reitti veden ja muiden nesteiden kulkeutumiselle.

  Xypexin tutkijat havaitsivat tarpeen estää veden kapilaarinen eteneminen betonissa, jota varten he kehittivät kemiallisesti aktiivisen tuotteen tiivistämään kapilaaritiehyet sekä halkeamat. Xypex tuotteiden teknologia käyttää vettä apunaan siirtyessään ja edetessään betonirakenteen matriisissa. Tämä prosessi aikaansaa kemiallisen reaktion Xypexin, kosteuden ja betonin mineraalien välillä, josta muodostuu veteen liukenemattomia ja pysyviä reaktiotuotteita. Lopputuloksena on vesitiivis ja vedeneristetty betoni.  

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Xypex Crystalline -teknologian animaatio

  Oheinen video kuvastaa kuinka Xypex tuotteiden teknologia etenee betonin kapilaaritiehyeissä ja halkeamissa. Tuote siirtyy vettä apunaan käyttäen ja etenee betonin sisällä. Tuote hakeutuu myös veden painetta vastaan, minkä ansiosta sillä voidaan tehdä korjaustoimenpiteitä myös sisäpuolelta kosteuslähdettä vastaan. Lopputuloksena on tiivistynyt rakenne, joka kestää myös kovaa hydrostaattista painetta.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Xypex-pinnoitteen asennus

  Xypex-pinnoitetuotteet muodostavat osan Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmästä. Xypex teknologia voidaan asentaa betoniin pinta-asennuksen avulla, lisäaineena tai hiertopinnoitteena. 

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Xypex Admixin asennus

  Betonin valmistuksen yhteydessä lisättävät Xypex-lisäainetuotteet ovat osa Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmää. Ne ovat yksi kolmesta erilaisesta tavasta asentaa Xypex teknologia betoniin. 

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Xypex Dryshake asennus

  Xypex Dryshake -hiertopinnoitetuotteet ovat osa Xypexin betonin vedeneristys- ja suojausjärjestelmää. Ne ovat yksi kolmesta eri tavasta asentaa Xypex teknologia betoniin.

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypexin betonin korjaustuotteet

  Xypex tarjoaa erilaisia erikoistuotteita betonin korjaussovelluksiin- Tuotteet ovat erityisesti kehitetty käytettäväksi virtaavan veden pysäyttämiseen, paikkaamiseen, uudelleen pinnoittamiseen ja betonin kunnostamiseen sekä halkeamien korjaukseen. 

  Toista video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top