xypex Københavns Metro

Københavns Metro

København

Xypex blev brugt til at forsegle små revner i panelerne ved indgangen, stationsvæggene, mandehullerne, ramperne og stationens tag. Xypex Concentrate Grey blev blandet med 1,5 % sort oxid for at give en ensartet farve. Alle lækager blev stoppet selv under et vandsøjletryk på mere end 6 meter. Xypex-produkter blev også anvendt til at reparere sprækker i betonen ved den nye Hovedbanegård.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Xypexs Internationale Verden

  Beton er et universalt produkt, der blandt andet holder vand inde og holder vand ude. Men hvad sker der, når betonen slår fejl og vand trænger igennem? Potentielt set er det et stort problem. Dette er historien om Xypex verden over, evnen til at reparere beton med et fremragende produkt - og hvordan Xypex er blevet den førende virksomhed indenfor imprægnering af beton ved at være der med de rigtige hjælpemidler.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Introduktion til Xypex Crystalline Technology

  Ved udviklingen af Xypex Crystalline Technology var det nødvendigt at have en grundig forståelse af betons kemiske og fysiske opbygning. Beton er porøs. Dens tunnel-lignende kapillærer er en naturlig del af dens masse og de gør det muligt for vand og andre væsker at passere.

  Forskerne hos Xypex så en mulighed for en kemisk behandling, der kunne fylde disse kapillærer for at forhindre, at vand og andre væsker kunne trænge igennem fra nogen retning. Denne integrerede struktur fylder kapillærerne og imprægnerer betonen.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Xypex Crystalline Technology Animering

  Hvordan Xypex Crystalline Technology fungerer ved at imprægnere og fortsat beskytte betonen holder betonarbejdere og bygherrer interesserede og fascinerede verden over. Ved hjælp af et kraftigt forstørret billede af en af kapillærerne illustrerer denne animering, hvordan Xypex trænger ind i betonen og hvordan den katalytiske reaktion, der opstår, i sidste ende fører til dannelsen af uopløselige krystaller og en betonstruktur, der er permanent imprægneret selv under ekstremt hydrostatisk tryk.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Montering af Xypex Coating

  Xypex Coating produkter til overflademontering er en del af Xypex betonimprægnering- og beskyttelsessystemet og er én ud af tre forskellige måder, hvorpå Xypex Crystalline Technology kan monteres i betonen.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Montering af Xypex Admix

  Xypex Additive produkter tilføjes til betonen i cementbilen og er en del af Xypex betonimprægnering- og beskyttelsessystemet og er én ud af tre forskellige måder, hvorpå Xypex Crystalline Technology kan monteres i betonen.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Montering af Xypex Dryshake

  Xypex Dryshake produkter til horisontale overflader er en del af Xypex betonimprægnering- og beskyttelsessystemet og er én ud af tre forskellige måder, hvorpå Xypex Crystalline Technology kan monteres i betonen.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Reparation af beton med Xypex

  Xypex har en række specialiserede produkter til en lang række betonreparationsanvendelser så som tætning mod rindende vand, udbedring, overfladebehandling og sanering af beton, såvel som reparation af sprækker.

  Afspil video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top