xypex Københavns Metro

Københavns Metro

København

Xypex blev brugt til at forsegle små revner i panelerne ved indgangen, stationsvæggene, mandehullerne, ramperne og stationens tag. Xypex Concentrate Grey blev blandet med 1,5 % sort oxid for at give en ensartet farve. Alle lækager blev stoppet selv under et vandsøjletryk på mere end 6 meter. Xypex-produkter blev også anvendt til at reparere sprækker i betonen ved den nye Hovedbanegård.

Country Projects Banner

 

project_bar
 • Xypex Project

  Gefionspringvandet

  København Det lykkedes dem at stoppe vandlækager i reservoiret under pumpehuset efter Xypex Concentrate og Patch'n Plug blev monteret på både de udvendige og de indvendige sider. Statuen og betonpladerne til de fire vandbassiner blev fjernet, og nye betonplader blev støbt med Xypex Admix tilføjet til cementblandingen. Xypex Concentrate og Modified blev monteret på de eksisterende bassinvægge.
 • Xypex Project

  Københavns Metro

  København Xypex blev brugt til at forsegle små revner i panelerne ved indgangen, stationsvæggene, mandehullerne, ramperne og stationens tag. Xypex Concentrate Grey blev blandet med 1,5 % sort oxid for at give en ensartet farve. Alle lækager blev stoppet selv under et vandsøjletryk på mere end 6 meter. Xypex-produkter blev også anvendt til at reparere sprækker i betonen ved den nye Hovedbanegård.
 • Xypex Project

  Søndersø Vandværk

  København Støbesammenføjningerne og revnerne i dette vandreservoir (Søndersø Vandværk) blev repareret og imprægneret med Xypex Patch'n Plug og Concentrate. Xypex Concentrate og Modified blev sprøjtemonteret på den 500 m2 store grundmur. Alt arbejde blev udført på den udvendige side.

Scroll to top