xypex HE Dubrava

HE Dubrava

Čakovec

Sanacija hidroizolacije AB podzemnih konstrukcija strojarnica i rezervoara otpadnog ulja. Pukotine i segregirane površine na stropovima i zidovima (kroz koje je prodirala voda i otpadno ulje) sanirane su zasjecanjima, premazima i ispunama sa Xypex® materijalima. Xypex® Admix C-1000 NF, a i Xypex® Concentrate.

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Međunarodni svijet Xypexa

  Beton je univerzalan proizvod koji između ostalog zadržava vodu unutra te sprječava ulazak vode izvana. No što ako beton podbaci i voda prodre? Može doći do velikih problema. Ovo je priča o Xypexu diljem svijeta, o snazi odličnog praška koji fiksira beton – i kako je činjenica da su bili na pravom mjestu s pravim materijalom učinila Xypex predvodnikom na području hidroizolacije betona.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Uvod u tehnologiju Xypex Crystalline

  Za razvoj tehnologije Xypex Crystalline od presudne važnosti bilo je temeljito razumijevanje kemijskog i fizičkog sastava betona. Beton je porozan. Njegove kapilare u obliku tunela prirodan su dio njegove mase te dozvoljavaju prolazak vode i ostalih tekućina.

  Xypexovi istraživači prepoznali su priliku i razvili kemijski tretman koji bi napunio te kapilare te tako spriječio ulazak vode i ostalih tekućina iz bilo kojeg smjera. Ta integralna struktura puni prostor kapilare te tako hidroizolira beton.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animacija tehnologije Xypex Crystalline

  Način kako tehnologija Xypex Crystalline djeluje kako bi hidroizolirala i zaštitila beton i dalje zaokuplja i fascinira autore specifikacija o betonu i izvođače diljem svijeta. Pomoću potpuno povećanog pregleda jedne kapilare, animacija prikazuje kako Xypex ulazi u beton i kako dolazi do katalitičke reakcije koja vodi do formiranja netopljivih kristala i strukture betona koja je trajno hidroizolirana, čak i u uvjetima ekstremnog hidrostatičkog tlaka.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex admix installation video soluble bags

  Ugradnja proizvoda Xypex Admix

  Proizvodi Xypex Additive koji se dodaju betonu u vrijeme doziranja, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  4
 • xypex coating installation video

  Ugradnja proizvoda Xypex Coating

  Proizvodi Xypex Coating, za primjenu na površini, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex dryshake installation video

  Ugradnja proizvoda Xypex Dryshake

  Proizvodi Xypex Dryshake, za horizontalne površine, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  5
 • xypex concrete repair video

  Popravci betona Xypex

  Xypex nudi veliki izbor specijaliziranih proizvoda za široki raspon primjena kod popravka betona poput zaustavljanja tekuće vode, zakrpavanja, popravljanja površine i rehabilitacije betona, kao i popravljanja pukotina.

  Reproduciraj video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top