xypex HE Dubrava

HE Dubrava

Čakovec

Sanacija hidroizolacije AB podzemnih konstrukcija strojarnica i rezervoara otpadnog ulja. Pukotine i segregirane površine na stropovima i zidovima (kroz koje je prodirala voda i otpadno ulje) sanirane su zasjecanjima, premazima i ispunama sa Xypex® materijalima. Xypex® Admix C-1000 NF, a i Xypex® Concentrate.

Dobrodošli u Xypex Hrvatska

Posjetili ste hrvatsku stranicu distributera tvrtke Xypex. Ovdje možete saznati o našim proizvodima i uslugama, pogledati prezentacije lokalnih projekata, a u slučaju bilo kakvih pitanja ili upita vezanih uz prodaju možete kontaktirati svog regionalnog distributera. Kada se želite vratiti na globalnu stranicu tvrtke Xypex, kliknite ovdje www.xypex.com.

Skladištimo, prodajemo te nudimo podršku za proizvode tvrtke Xypex za hidroizolaciju betona pod licencom tvrtke Xypex Chemical Corporation. Revolucionarna se tehnologija hidroizolacije kristalizacijom tvrtke Xypex koristi za zaštitu betonskih struktura već više od 50 godina i u više od 90 zemalja.

Tehnologija Xypex Crystalline ispitana je i dokazana u mnogobrojnim situacijama diljem svijeta, u svim zahtjevnim podnebljima te različitim građevinskim slučajevima. Danas Xypex u svojoj struci postavlja rigorozan standard u pogledu izvrsnosti koji se nastavlja definirati i primjenjivati u sve više značajnijih situacija u kojima se koristi beton.

Scroll to top