Euroherc Banjaluka

Euroherc Banjaluka

Banjaluka

Sanacija -1,-2,-3 etaža. Sanirano je cca 3 kilometra spojeva ploča/zid, zid/zid, stropna ploča/zid, velik broj AB gnijezda različitih dimenzija, rupe od držača oplate, 6 liftnih jama, sprinkler bazen. Sanacija je trajala 8 mjeseci, svi radovi su odrađeni sa unutarnje strane. Utrošeno je cca Xypex Concentrate 2.696,00kg, Xypex Patch'n Plug 6.400,00kg

Country Videos Banner

 

videos-01
 • international world of xypex

  Globalna uloga kompanije Xypex

  Beton je univerzalni proizvod koji, među mnogim drugim svojstvima, zadržava vodu unutra i sprečava prodor vode izvana. Ali, šta napraviti kada beton ne funkcioniše i voda prodire? To može biti veliki problem. Ovo je globalna priča o Xypexu, konkretnoj sposobnosti odličnog proizvoda da riješi problem i kako je naš pristup „na pravom mjestu” s pravim proizvodom omogućio da Xypex postane lider u hidroizolaciji betona.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w
  1
 • xypex crystalline technology introduction video

  Uvod u tehnologiju Xypex Crystalline

  Osnova za razvoj tehnologije Xypex Crystalline je temeljno razumijevanje hemijskih i fizikalnih karakteristika betona. Beton je porozan. Njegovi kapilari poput tunela su prirodni dio betonske mase i dopuštaju prolaz vode i drugih tečnosti.

  Istraživači u kompaniji Xypex prepoznali su u toj karakteristici priliku za razvoj hemijskog sredstva koje će ispuniti ove kapilare i spriječiti prodor vode i drugih tečnosti iz bilo kojeg smjera. Ova integralna struktura ispunjava mrežu kapilara i čini beton vodootpornim.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • 2021 Xypex animation video

  Animacija tehnologije Xypex Crystalline

  Način funkcionisanja tehnologije Xypex Crystalline u smislu hidroizolacije i zaštite betona i dalje budi interes i fascinira projektante i izvođače betonskih radova širom svijeta. Animacija na jako uvećanom prikazu jednog kapilara demonstrira kako Xypex prodire u beton i kako dobivena katalitička reakcija u konačnici rezultira stvaranjem nerastvorljivog kristala i betonske konstrukcije koja postaje trajno vodootporna čak i u uslovima ekstremnog hidrostatičkog pritiska.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/VozKO84Rgzk

  3
 • xypex coating installation video

  Primjena premaza Xypex Coating

  Proizvodi Xypex Coating za površinsku primjenu su dio sistema Xypex Concrete Waterproofing and Protection System i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • xypex admix installation video soluble bags

  Primjena premaza Xypex Admix

  Proizvodi Xypex Additive dodani betonu u vrijeme punjenja su dio sistema Xypex Concrete Waterproofing and Protection System i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • xypex dryshake installation video

  Primjena proizvoda Xypex Dryshake

  Proizvodi Xypex Dryshake za horizontalne površine su dio sistema Xypex Concrete Waterproofing and Protection System i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • xypex concrete repair video

  Xypex proizvodi za sanaciju betona

  Xypex pruža niz specijaliziranih proizvoda za široki spektar primjena u betonskim konstrukcijama kao što su zaustavljanje toka vode, krpljenje, sanacija i rehabilitacija betona, kao i popravak pukotina.

  Prikaži video zapis

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top