Visit Our Global Site

Ovaj podzemni nivo javne garaže je hidroizolovan nanošenjem dva sloja sredstva Xypex Concentrate i Modified. Xypex Dryshake je nanešen na donju ploču ove javne garaže koja se nalazi 12 metara pod zemljom.

DISTRIBUITER

Pošalji e-poštu
  • Međunarodni svet Xypex-a

    Beton je univerzalni proizvod koji, između ostalog, služi da zadrži vodu unutra ili napolju. Ali šta kada beton ne uspe u tome i voda nađe svoj put? To je potencijalno veliki problem. Ovo je priča o Xypex-u širom sveta, sposobnosti sjajnog proizvoda da popravi beton — i o tome kako je zahvaljujući pravim proizvodima Xypex postao lider na polju vodootpornih betona.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

    1
  • Uvod u Xypex-ovu tehnologiju kristalizacije

    Osnova razvoja Xypex-ove tehnologije kristalizacije bilo je dobro poznavanje hemijskog i fizičkog sastava betona. Beton je porozan. Njegovi kapilari nalik na tunele su prirodan deo njegove mase i dopuštaju prolazak vode i drugih tečnosti.

    Istraživači u Xypex-u su prepoznali mogućnost za hemijsko tretiranje koje će ispuniti te kapilare da bi se onemogućio prodor vode i drugih tečnosti iz bilo kog pravca. Ova integralna struktura ispunjava kapilare i tako beton čini vodootpornim.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

    2
  • Animacija Xypex-ove tehnologije kristalizacije

    Način na koji Xypex-ova tehnologija kristalizacije štiti beton i čini ga vodootpornim i dalje zanima i fascinira specifikatore betona i preduzimače širom sveta. Pomoću uveličanog izgleda kapilara, ova animacija pokazuje kako Xypex prodire u beton i kako katalitička reakcija na kraju dovodi do stvaranja nerastvorljivih kristala zahvaljujući kojima betonska struktura trajno postaje vodootporna čak i kada je izložena ekstremnom hidrostatičkom pritisku.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/BfKGbWUmAoE

    3
  • Nanošenje Xypex Coating-a

    Proizvodi Xypex Coating za površinsku primenu deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

    4
  • Nanošenje Xypex Admix-a

    Proizvodi Xypex Additive, koji se dodaju betonu prilikom doziranja, deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

    5
  • Nanošenje Xypex Dryshake-a

    Proizvodi Xypex Dryshake za horizontalne površine deo su Xypex-ovog sistema za hidroizolaciju i zaštitu betona i predstavljaju jedan od tri različita načina ugradnje Xypex-ove tehnologije kristalizacije u beton.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

    6
  • Xypex Concrete Repairs

    Xypex nudi brojne specijalizovane proizvode za razne vrste primena prilikom popravki betona kao što su zaustavljanje protoka vode, krpljenje, obnavljanje površine i rehabilitacija betona kao i reparacija pukotina.

    » Pustite snimak

    http://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

    7