Visit Our Global Site

Ez a 19. századi létesítmény, amely egykoron a Magyar Leszámítoló és Pénzváltó Banknak adott otthont, a Duna-partra épült, és a pincerendszere összeköti a Sóház-épületet a Fővámházzal. A pincét és a folyót 4 zsilip választja el egymástól. A pince betonszerkezetének vízzáróvá tételét és védelmét Xypex termékek szavatolják.

FORGALMAZÓ

E-mail küldése
 • A Xypex nemzetközi világa

  A beton az az univerzális építőanyag, mellyel egyebek mellett vizet kint tartó vagy vizet bent tartó szerkezeteket építenek. De mi történik, ha a beton sérül és a víz átjut rajta? Ekkor meglehetősen nagy problémával szembesülünk. Ez a Xypex nemzetközi története, történet egy nagyszerű termék betonjavító erejéről, és arról, hogyan lett a megfelelő megoldás birtokában a Xypex vezető a vízzáró betonfelületek területén.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w


  1
 • Bevezetés a Xypex kristályos technológiájába

  A Xypex kristályos technológia kifejlesztése a beton kémiai és fizikai összetételének alapos ismeretén alapult. A beton porózus szerkezetű. Az alagútszerű hajszálerek és kapillárisok a beton természetes részei, amelyek lehetővé teszik a víz és egyéb folyadékok áramlását.

  A Xypex kutatói felismerték az olyan vegyi kezelésben rejlő lehetőséget, amely révén kitölthetők ezek a kapillárisok, így megakadályozva a víz és egyéb folyadékok bármely irányból történő behatolását. Ez a szerves kristályos szerkezet kitölti a kapilláris utakat és ezáltal vízzáróvá teszi a betont.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ


  2
 • Animáció a Xypex kristályos technológiáról

  A Xypex kristályos technológia működése, ahogy az vízzáróvá teszi és megvédi a betont, továbbra is világszerte komoly érdeklődést vált ki, és bámulatot kelt a betontechnológus és kivitelező szakemberek körében. Egy kapilláris jelentősen felnagyított képét használva az animáció bemutatja, hogy a Xypex hogyan hatol be a betonba, majd hogyan zajlik le a katalitikus reakció, amelynek eredményeként végül oldhatatlan kristályok alakulnak ki, és a betonszerkezet véglegesen vízzáróvá válik, ellenállva még az extrém hidrosztatikus nyomásnak is.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/BfKGbWUmAoE


  3
 • Xypex bevonatok alkalmazása

  A felületi alkalmazásra készült Xypex speciális bevonatok a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM


  4
 • Xypex betonadalékszerek alkalmazása

  A betonelőállításkor a keverékbe történő adagolásra készült Xypex adalékszerek a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI


  5
 • Xypex Dryshake alkalmazása

  A vízszintes felületeken történő alkalmazásra készült Xypex száraz szóróanyagok a Xypex vízszigetelő és betonvédelmi rendszerének részét képezik, és annak a három különböző módnak az egyikét képviselik, amely révén a beton Xypex kristályos védelemben részesíthető.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8


  6
 • Xypex betonjavító termékek

  A Xypex számos speciális terméket kínál a betonhibák széles skálájának javítására, mint például vízbetörés megállítása, tömítés, felület kiegyenlítése, valamint a betonfelület felújítása, illetve repedések javítása.

  » Videó lejátszása

  http://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0


  7