Visit Our Global Site

Xypex Admix (2450 kg) dodan je u 700 m3 betona koji je korišten pri gradnji temelja i podzemne garaže ovog stambenog naselja s 2 zgrade. Debljina tretirane ploče bila je 60 cm, a debljina zidova 30 cm. Za 300 m okomitih i vodoravnih spojnica korišteni su i Xypex Concentrate i Xypex Dry-Pac.

DISTRIBUITER

Pošalji e-poštu
 • Međunarodni svijet Xypexa

  Beton je univerzalan proizvod koji između ostalog zadržava vodu unutra te sprječava ulazak vode izvana. No što ako beton podbaci i voda prodre? Može doći do velikih problema. Ovo je priča o Xypexu diljem svijeta, o snazi odličnog praška koji fiksira beton – i kako je činjenica da su bili na pravom mjestu s pravim materijalom učinila Xypex predvodnikom na području hidroizolacije betona.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w


  1
 • Uvod u tehnologiju Xypex Crystalline

  Za razvoj tehnologije Xypex Crystalline od presudne važnosti bilo je temeljito razumijevanje kemijskog i fizičkog sastava betona. Beton je porozan. Njegove kapilare u obliku tunela prirodan su dio njegove mase te dozvoljavaju prolazak vode i ostalih tekućina.

  Xypexovi istraživači prepoznali su priliku i razvili kemijski tretman koji bi napunio te kapilare te tako spriječio ulazak vode i ostalih tekućina iz bilo kojeg smjera. Ta integralna struktura puni prostor kapilare te tako hidroizolira beton.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ


  2
 • Animacija tehnologije Xypex Crystalline

  Način kako tehnologija Xypex Crystalline djeluje kako bi hidroizolirala i zaštitila beton i dalje zaokuplja i fascinira autore specifikacija o betonu i izvođače diljem svijeta. Pomoću potpuno povećanog pregleda jedne kapilare, animacija prikazuje kako Xypex ulazi u beton i kako dolazi do katalitičke reakcije koja vodi do formiranja netopljivih kristala i strukture betona koja je trajno hidroizolirana, čak i u uvjetima ekstremnog hidrostatičkog tlaka.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/KMVLhzBIwL8 3
 • Ugradnja proizvoda Xypex Admix

  Proizvodi Xypex Additive koji se dodaju betonu u vrijeme doziranja, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI


  4
 • Ugradnja proizvoda Xypex Coating

  Proizvodi Xypex Coating, za primjenu na površini, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM


  4
 • Ugradnja proizvoda Xypex Dryshake

  Proizvodi Xypex Dryshake, za horizontalne površine, dio su sustava zaštite i hidroizolacije betona Xypexa te predstavljaju jedan od tri različita načina za ugradnju tehnologije Xypex Crystalline u beton.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8


  5
 • Popravci betona Xypex

  Xypex nudi veliki izbor specijaliziranih proizvoda za široki raspon primjena kod popravka betona poput zaustavljanja tekuće vode, zakrpavanja, popravljanja površine i rehabilitacije betona, kao i popravljanja pukotina.

  » Reproduciraj video

  http://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0


  7